House in Hibaru / Suppose Design

hibaru-07 Suppose Design Office

hibaru-06 Suppose Design Office

hibaru-01 Suppose Design Office

hibaru-04 Suppose Design Office

hibaru-02 Suppose Design Office

hibaru-03 Suppose Design Office

hibaru-05 Suppose Design Office

A 112sqm split level family house, build on the slope of the water reservoir in Fukuoka, created by Japan-based Suppose Design Office.

Photos by Toshiyuki Yano – via dezeen


leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s