House T / Hiroyuki Shinozaki

Hiroyuki Shinozaki detail20

House-T-by-Hiroyuki-Shinozaki_section_3 House-T-by-Hiroyuki-Shinozaki_section_4

 

A flexible two-story residence / atelier (75sqm), designed for a young couple by Japanese studio Hiroyuki Shinozaki. The architects created a shifted box where funcions are distributed over the various levels, allowing visual connectivity and communication throughout all storeys of the house.

 

Hiroyuki Shinozaki detail14

detail3

detail6

detail7

detail13

detail10

detail2

photos by Hiroyasu Sakaguchi and Tatsumi Terado.

One thought on “House T / Hiroyuki Shinozaki

  1. Pingback: House D | WeWasteTime

leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s